Как се прави масаж на пениса?

Как се прави масаж на пениса? Ако попитате един мъж кой е правилният начин да се направи масаж на „малкия приятел“, той би отговорили, че не съществува грешен. Като изключим факта, че масажирането е изключително приятно, като страничен ефект може да се отбележи, че чрез него можете не само да изпитате удоволствие, но и да уголемите размера на своя пенис.
 
Защо да си правя пенис масаж?
Този вид масаж може да се окаже един от най успешните способи, за уголемяване на размера и подобряване на ерекцията. Той засилва циркулацията на кръв и стимулира тъканите към растеж и тяхната еластичност. Освен това пенис масажът ще ви помогне да се освободите от натрупания през деня стрес. Съществуват доказателства, че продължителното излагане на стрес от различно естество, може да окаже негативно влияние както на потентността, така и да доведе до смаляване на мъжкото достойнство.
 
Как да си направим масаж на пениса
Когато става дума за масажиране на пениса, трябва да знаете, че съществуват най-различни начини за изпълнение.
 
Масаж с вашата партньорка
Стъпка 1 – Накарайте я да извършва кръгови движения, като се стимулират зоните в долната част на корема, вътрешната част на бедрата и цялата полова област.
Стъпка 2 – Нека постави двете си ръце върху члена ви и с лек натиск да го издърпва от основата към главата.
Стъпка 3 – Щом достигне върха на главичката, трябва леко да я стисне като извършва кръгови движения по и обратно на часовниковата стрелка.
Стъпка 4 – Придвижване отново към основата и повтаряне на същите движения.
 
Самостоятелен пенис масаж ( ориенталски метод )
Въпреки, че пенис масажа направен от вашата партньорка може да бъде изключително приятен, то качественото масажиране имащо за цел уголемяване на пениса, изисква уединение и съсредоточаване върху процеса.
Стъпка 1 – Използвайте два от пръстите на ръката си като оказвате лек натиск върху перинеума. Това е областта между ануса и тестисите.
Стъпка 2 – Съберете палеца и показалеца в знак ОК и обгърнете главата на пениса като го издърпате надолу.
Стъпка 3 – Бавно издърпвайте от основата към главичката без да прилагате излишен натиск. В този случай можете да използвате лубрикант или някакъв вид олио.
Стъпка 4 – Повторете това движение 10 -15 пъти.
Стъпка 5 – Изпънете пениса в лява посока отново с 10 – 15 повторения.
Стъпка 6 – Издърпайте пениса си надолу с 10 – 15 повторения.
Стъпка 7 – Изпънете пениса си надясно със същия брой повторения.
 
Тези техники са едни от най-простите и в същото време водят класацията по ефективност, когато става въпрос за уголемяване на пениса. Изпълнението им отнема не повече от 15 минути на ден, като могат да се изпълняват почти навсякъде напълно дискретно, а ползите са повече от добри.
24.05.2016, 16:26 часа
48977 1
Коментари

Dimitar

14.02.2019, 20:34 часа
Zdraveite.Kogato se Kupq slagam pasta za zubi na penisa masajiram i sledmalko hvurlqm spermata.Probvaite stava.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha