Най-добрите секс пози за малък пенис

Тези малки трикове носят голямо удоволствие!

 
 

Тези малки трикове носят голямо удоволствие!

Истинският микропенис, около 7 см с ерекция, е сравнително рядко явление. Но ако пенисът е мъничък, тези пози ще ти доставят голямо удоволствие. 

1. Люлеене и търкане

Седни върху него и вместо тласкане, се отдайте на бавно търкане. Върти бедрата си, търкай се в пениса му, пубисната му кост - каквото ти харесва. Ако е в теб, няма лошо – най-чувствителната част от вагината са първите няколко сантиметра. Ако постоянно се изхлузва, пак няма проблем. Просто се плъзни и се трий в долната част на ствола му и двамата ще сте щастливи. 

Виж и останалите секс пози, ако гаджето ти е с микропенис:

Галерия: 5 задоволителни пози, ако партньорът ти е с...

Виж всички снимки

Какво знаеш за притежателите на по-малките от средните членове? И по-важното – какво тези мъже искат да знаеш за тях? Нека проверим.

 Дори по-малкият пенис функционира нормално.

Той няма проблеми с ерекцията, еякулацията, нито ходенето до тоалетната. Впрочем, проблеми има, но те не са на физическо, а на психологическо ниво. Накратко – пенисът може и да е малък на сантиметри, но е способен да извършва велики дела.

Трудно е да предупредиш жената преждевременно.

Мъжете с микро пениси са в ситуация тип „Параграф 22“, когато дойде време да кажат на партньорката си какво да очаква. Тя може да се окаже излъгана, че е отделила време и чувства да се занимава с мъж, който й съобщава такава новина в последната минута. Но си има причина мъжете да крият информацията до последно. Те не го правят, защото са свикнали жените да реагират негативно. Други дори се чувстват обидени, че им се казва такова нещо – значи се очаква от тях със сигурност да правят секс с въпросния човек (все пак той се чувства длъжен да уведоми за размера на пениса си, що за нахалство). Ако каже, а жената не е доволна от чутото, съществува рискът мъжът да я изгуби преди и двамата да са проверили дали има сексуална химия между тях. Честно, няма добър начин да стовариш информационната „бомба“ върху някого.

►►►ВИЖ ТУК: И останалите неща, които трябва да знаеш, ако му е много малък!

Единственият вариант за уголемяване на пениса, освен хирургическата намеса, е екстендерът. Действието му е базирано на принципа на разтягането, което активно се прилага за разширяване на тъканите в пластичната хирургия. Ефектът се запазва завинаги. Използването на екстендер – е тема за отделен материал, но ще ти повдигнем малко завесата, като ти кажем, че резултатите от тази манипулация ще са видими след 3-6 месеца, не по-рано.

Ако говорим за краткосрочно увеличаване на пениса, то постига благодарение на насищането на кръвта с кавернозни тела. С времето те стават все повече и повече, а самият пенис по-голям и по-чувствителен.

Галерия: Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

Виж всички снимки

За тези цели има помпи и специални кремове

Помпата осигурява максимално напълване на кръвта с кавернозни тела и влияе най-вече на качеството на ерекцията. Разновидностите на помпите и методите са десетки, но хидропомпите на този етап се считат за най-надеждни. Този уред е идеален вариант също и в ситуациите, когато например мъжът е свършил прекалено бързо и е необходимо пенисът да бъде приведе в бойна готовност повторно веднага.

С помощта на специалните гелове и кремове с „напомпващ“ ефект мъжката ерекция може да стане малко по-уверена, а членът – по-дебел. Но това също е временно. В състава на тези препарати често влиза билката Butea Superba, която осигурява освобождаването на тестостерон, който освен всичко останало, и разширява артериите на тестисите, а точно това е необходимо за отлична ерекция.