Секс пози за малък размер

Доставете максимално удоволствие на вас и партньорката ви
13 апр 2014 23:00, Михаела Лазарова
41
Секс пози за малък размер
Снимка: freeimages.com

Според изследвания средната дължина на пениса по време на ерекция е между 13,97 см и 16,51 см. Ако пенисът е под тези стойности, той се смята за малък по размер. Въпреки че сред дамите няма едно мнение дали размерът има или няма значение, за удоволствието по време на секс с малко повече усилия от страна на мъжа и подходящите секс пози малкият размер по нищо не би отстъпил на по-големите. 

Първото и най-важно нещо, на което трябва да обърнат внимание, е любовната игра. Отделете повече време, за да предразположите половинката си. Стимулирайте всяка една точка от тялото й, бъдете нежни и изобретателни, когато правите орален секс. 

Продължителната и чувствена секс игра не само предразполага партньорката ви, но и обещава по-чувствен секс. Когато достигнете предела на възбуда, следвайте тези секс пози за максимално удоволствие. 

По гръб 

Жената трябва да е легнала удобно по гръб като краката й трябва да са свити в коленете и към гърдите. Партньорът й е на колене и леко повдигайки таза в тази поза ще осъществи дълбоко проникване. Свитите колене, изнесеният таз напред и нагоре увеличават натиска на пениса върху стените на влагалището, а също така и скъсяват вагиналния канал. Поза, която със сигурност ще достави удоволствие както на дамата, така и на половинката й. 

V-поза 

Дамата е легнала отново по гръб. Партньорът й е на колене, изправен или леко приклекнал, ако правите тази секс поза на маса, бюро, фотьойл и т. н. Мъжът трябва да повдигне краката на партньорката си във въздуха придържайки ги за глезените. Краката са леко разтворени във V образна форма, а проникването е дълбоко, тъй като и в тази поза вагиналният канал се скъсява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
pak az преди 10 години
abe sladuri njama li da vi se aktivirat malko mozu4ni kletki?revete pliuete a ne razbirate 4e jiveem v naj blagodatnite godini i za sujalenie malko hora go osuznavat i pravjat pari i 6te stavat vse po bogati..... a vie?ponau4ete se na turgovia malko ima bezcenni ceni na akcii v momenta ima super fondove i vsi4ko e bez danuci bez zaplati bez strah ako mojete da smetnete 1 i 1 kolko e i 6te smu4ete po su6tia na4in po koito smu4at i golemite.ama nema nikoi goreeeeee te tva e problem golem
28
0
 
0
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Ама все пак си коментирал под тази статия ... :D
27
1
 
20
 
! Отговори
Я преди 10 години
Малкия размер е прекрасно нещо, когато става дума за женския орган .../ Я у пещери не влазам !
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая продължава да бълва тъпотии,няма ли кой да я просвети с практически занимания! Имаше навремето един виц в който различни по енос жени обсъждат размера, накрая печели *** с констатацията "Няма значение, по важно е да фурга, да фурга, всеки ден !"
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кефа на жената е реципрочен на дебелината на портфейла при мъжа- библейска истина! За размера - не знам, аз съм отдавна в Австралия и тук си смених пола. Вече и 5 см. ме уреждат стига да изхвърлят 1000$ и капчица няма да мине! Тук си имаме поговорка: "И бедните искат да *ат" - става дума за работа... не че другото е удоволствие ама нали мъжете за такова го имат...
24
5
 
9
 
! Отговори
реалистка преди 10 години
Каквото и да си говорим, жените си падаме по по-големшките размери!
23
4
 
14
 
! Отговори
Pornomaniac преди 10 години
Лазарова с тоя перверзен фейс дето го вадиш бих те шприцкал в него всеки ден. Даже и приятели мога да ти доведа да ти направим едно bukakkke. Като снежанка ще те направим обещавам ти... яко крем карамел яяя вундаба...
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малкият размер е голям проблем-факт. А че на нас нито ни е до секс, нито до отвличане на вниманието и че е грозно да ни базикат с подобни статии и всичко което пише в медиите, когато загиваме е друг въпрос.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пластична хирургия и силикон за уголемяване на инструмента е единствен изход. След това може да се пробва и с двойна доза виагра.
20
5
 
14
 
! Отговори
ФЖМК преди 10 години
Лазарова засрами се. А за оралната любов с мъже с малък размер защо не си писала? А за аналния секс с малки чурки? Баси, като ще го раздаваш отракана, поне да е как си трябва, а то твоето... на нищо не прилича...
19
2
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
при мен една направи намеци относно размера, следва ВГЗ и драпане по рафтовете на стената над леглото ... малък и бил да види тя
18
0
 
10
 
! Отговори
888 преди 10 години
К'во правим сега? Левият крак не мога да го открия. Жената лежи върсана на фльонга,Мише помагай.
17
1
 
15
 
! Отговори
шът преди 10 години
статията не е за мен , авторката да напише нещо за големите и тогава ще коментирам
16
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, ей! От днес почва Страстната седмица! Не можете ли поне през нея да не пишете глупости?!
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
голям, но жалък - малък ,но сладък
14
3
 
46
 
! Отговори
Голям размер преди 10 години
Ух, на батко умницата! Всичко друго оправихме и само размера на члена ни е проблем!
13
8
 
32
 
! Отговори
goliam razmer преди 10 години
Според мен и 10 см стигат да се задоволи жената, другото е лакомия. Не толкова дължината, а ширината е от значение. Нужни са ималко умения, страст и добри пози.
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ме учудва, че И ТАЗИ статия е написана от Михаела Лазарова.
11
13
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Добри съвети, а 24.5 см. как е? А и зависи от жената има случаи че доста старание трябва, а има и някои ...за нула време. Но тежката работа е на мъжа.
10
10
 
0
 
! Отговори
mango sas 4ernia преди 10 години
25,O1 kakvo da kaje *** .